storiesaboutthefooo.blogg.se

Noveller om gruppen The Fooo

Something like love - Kapitel 5

Kategori: Something like love

Nästa dag så vaknade jag vid kl 8 och jag kände att jag var för pigg för att kunna somna om. Jag bestämde mig för att ta en springtur och passa på att "lära känna" området lite bättre. Jag hade ju inte varit ute någonting här i Stockholm. Jag tog på mig ett par löparshorts och ett tunnt linne och letade fram mina skor ur kartongen med skor som stod i hallen. Jag satte på min träningsspellista på spotify, tog på mig mina hörlurar och började springa ner för trapporna och ut på gatan. 
 
Springturen tog längre tid än väntat eftersom att jag sprungit vilse flera gånger och det var med stor lättnat jag knappade in vår portkod och sprang uppför trapporna till våning 4. Jag var så törstig och uttorkad när jag kom hem att jag inte brydde mig om att ta av mig skorna utan gick raka vägen till köket för att dricka vatten. Ogge satt och åt frukost när jag kom in i köket och hans ögon var fastklistrade på mobilskärmen. 
 
"Många kärleksförklaringar att läsa idag eller?" sa jag efter att jag hällt i mig flera glas med vatten. 
"mm" svarade han utan att släppa blicken från mobilskärmen.
"Vart har du ditt crew då?" sa jag och satte mig mitt emot honom vid köksbordet. 
"mm" svarade han igen. 
Jag tog mobilen ur hans hand och frågade samma fråga igen.
"De är väl hemma vad vet jag. Ge mig den där nu." sa han samtidigt som han sträckte sig över bordet för att försöka nå den. "Varför bryr du dig ens, du hatar ju dem?" 
"Oscarpojken, hata är ett starkt ord och det är fel ord. Jag önskar bara att de aldrig hade fötts och det är en stor skillnad." Svarade jag med ett leende och räckte honom hans mobil. 
Han blängde på mig och jag fortsatte att le stort mot honom. Gud, jag kommer aldrig tröttna på att reta honom och få honom arg. 
Efter att ha suttit och lett mot honom ett tag så gick jag in i badrummet för att duscha. Jag slängde mina svettiga kläder i tvättkorgen och gick in i duschen. Även fast jag var varm och svettig så drog jag upp värmen på vattnet. Det finns inget bättre än en varm dusch efter att man har sprungit. Jag tvättade håret lite snabbt och sköljde ur det och kramade ur vattnet ur håret innan jag gick ut ur duschen. Jag gick in i mitt rum och tog på mig ett par mjukisshorts och en tunn långärmad tröja. Jag borstade igenom håret noga och jag konstaterade att det hade blivit väldigt långt den senaste tiden. Jag granskade mitt ansikte i spegeln, jag och Ogge är ganska lika till utseendet men det är några saker som skiljer oss åt. Jag har ljust blond hår och blåa ögon, tillskillnad från honom som är brunhårig och brunögd. Jag har även hela nästan och lite av kinderna täckta av massa små fräknar. Jag vred och vände på mitt ansikte ett tag innan jag tröttnade på att se mig själv. Jag slängde mig på sängen för att läsa sms jag fått och kolla om det hänt något på twitter. Efter ett tag knackade det på dörren och Ogge stack in huvudet.
 
"Mamma vill att du följer med mig till studion idag." Han lät lika glad som jag kände mig över mammas krav på oss och jag suckade och reste mig motvilligt ur sängen. Det fanns ingen chans att vi skulle kunna ta oss ur den här situationen så det var bara för mig att följa med.
"Jag ska bara byta till ett par shorts." Jag suckade igen och drog på mig shortsen jag hade haft igår och gick ut i hallen där Ogge väntade på mig. Jag tog mig mina vita converse och stoppade ner mina nycklar och plånbok som låg på bänken i hallen i min väska. Vi gick i tystnad mot tunnelbanan och vi satt helt tysta hela resan till deras studio. Det enda vi sa till varandra var när han frågade om jag ville köpa något på 7eleven innan vi gick in till studion. 
 
Felixs perspektiv

Vi satt en soffa i studion och väntade på att Ogge skulle komma. Han var 10 minuter sen nu och det var väldigt olikt honom. 
"Vi kanske ska ringa och fråga vart han är? Det kanske har hänt något?" sa Omar och jag och Oscar nickade instämmande. Precis när Omar tar fram mobilen för att ringa honom öppnas dörren och han kommer in tätt följd av en blond tjej som jag kände igen som hans syrra. 
"Hoppas det är okej att Amanda följde med, mamma tvingade mig att ta med henne." sa han och himlade med ögonen. Amanda såg lika missnöjd ut som Ogge över situationen och nu när de stod brevid varandra såg man hur lika de är. Oscar måste ha sett samma sak för han sa "Är ni tvillingar eller bara väldigt lika syskon?" 
"Vi är tvillingar, jag är 3 minuter äldre." svarade Amanda och slog sig ner brevid mig i soffan. Jag kunde känna doften av hennes parfym eller schampoo när hon satte sig ner. Det doftade svagt av någon slags blomma. På nära håll kunde man se att hennes näsa och kinder var täckta av små fräknar. Hon märkte att jag kollade på henne för hon kollade på mig och fäste sin blick i min och jag skruvade på mig. Generad över att ha blivit påkommen att ha kollat på henne. 
"Vad väntar ni på? Ska ni inte börja med vad ni nu ska göra?" sa hon och kollade undrande på oss. "Jag orkar inte sitta här hela dagen."
Tredje kapitlet för idag och det får bli det sista. Hoppas ni tyckte om det och gillar mitt upplägg om att de inte blir kära i varandra direkt osv. Gillar det lite bättre när det blir utdraget och oförutsägbart. Vet knappts ens själv vad som ska hända..
Men ni får som sagt jättejättejättegärna hjälpa mig att sprida bloggen! Skulle betyda så mycket för mig. 
 

Kommentarer

  • Ajla säger:

    Det är skit braa, kan knappt vänta tills nästa kapitel kommer ut! ❤

    2013-07-15 | 20:33:43
  • Nelly säger:

    Superbra! Verkligen ;D ja, det var jättebra att de inte blir kära i varandra direkt ;) <3

    2013-07-15 | 21:08:39
  • Anonym säger:

    Jättebra :)

    2013-07-15 | 21:13:19
  • Julia säger:

    Superduper mega bra!!!:)

    2013-07-15 | 22:19:03
  • Wilma säger:

    Jag gillar det! :)
    Blir så himla glad när jag ser att du uppdaterar så bra. <3

    2013-07-15 | 22:29:01
  • Zandra säger:

    Gud så bra! Längtar tills nästa!

    2013-07-15 | 23:38:27
    Bloggadress: http://justinbstoriees.blogg.se
  • Anonym säger:

    Såå bra!

    2013-07-16 | 07:33:03
    Bloggadress: http://thefooofanfics.blogg.se
  • Anonym säger:

    När kommer nästa kapitel ut? :)

    2013-07-16 | 16:00:17
  • Anonym säger:

    Du är jätte duktig! Skriv meer!!

    2013-07-16 | 17:35:54
  • Emily säger:

    Sjukt bra! :>

    2013-07-16 | 22:17:58

Kommentera inlägget här: